• Färentuna Ryttares Nationaldagsdressyr

  Varmt välkommen till vår nationaldagsdressyr! Den 6:e juni arrangerar vi tillsammans med Mälaröarnas Ridklubb enstjärnig dressyr på Kungsberga Ridskola. Det blir L:A, L:B, L:C för både ponny och häst. Fri entré för åskådare, servering i klubbstugan – och håll utkik efter specialerbjudanden från våra sponsorer!

  Propositionen finns på TDB, där man också anmäler sig.

  https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/34828

  Speakertext

  Det är alltid roligt för publiken att få veta mer om dig och din häst! Fyll i dokumentet och maila till tavling@farentunaryttare.se eller skriv ut och lämna i sekretariatet på tävlingsdagen.

  Sponsorer


 • Klubbdressyr 1:a maj

  Det är dags för klubbtävling i dressyr, tävlingen är öppen för alla medlemmar i Färentuna Ryttare. Är du inte medlem ännu, så kan du läsa här hur du blir det.

  Det blir Lätt A, Lätt B, Lätt C för både ridhäst och ponny – och för ponnyryttare som kanske gör sin första tävling – Lätt D. Notera att vissa dressyrprogram har uppdaterats i år, så se till att läsa på programmet.

  Alla som tävlar ska ställa upp som funktionär, men du får utse en ersättare om du inte själv kan vara funktionär. För juniorer under 15 år gäller som vanligt att förälder eller annan vuxen ställer upp som funktionär.
  Startlistor och funktionärslistor läggs upp här dagen innan tävlingen.

 • Påskhoppet, långfredagen 29:e mars 2024

  Äntligen dags för årets första tävling! På långfredagen den 29:e mars kör vi klubbhoppning med klasser som vi hoppas ska passa alla som är sugna på att tävla. För dig som aldrig förut tävlat så finns blåbärshoppning där det är tillåtet att ha en ledare med sig runt banan.

  Se propositionen för mer info. Vi kommer lägga upp startlistor och funktionärslistor dagen innan tävlingen, se till att läsa dessa ordentligt så att du har koll på starttid och dina funktionärsuppgifter.

 • Halloweenhoppet 2023-11-03

  Halloweenhoppet 2023-11-03

  Fredagen den 3:e november arrangerar vi en klubbtävling i hoppning. Eftersom det är alldeles efter Halloween så får du naturligtvis klä ut dig. Vi kommer dela ut ett specialpris för bästa utklädnad! Tänk bara på din egen, din hästs och andras säkerhet när du väljer utklädnad.

  Banskiss:

  Ryttarmeddelande:

  Funktionärsschema:

  Startlista:

  Mer information får du i propositionen nedan;

  .

  .

  .

  . • Lokal dressyr 2:a september

  Lördagen den 2:a september arrangerar Färentuna Ryttare tillsammans med Mälaröarnas Ridklubb enstjärnig dressyrtävling på Kungsberga Ridskola. För att få starta krävs att du har grönt kort och tävlingslicens. För att tävla med ridskolehäst, behöver du först kontakta ridskolan för hyra av häst eller ponny info@kungsbergaridskola.se


  Vi kommer behöva många funktionärer och du är varmt välkommen att hjälpa till. Kontakta info@farentunaryttare.se och anmäl ditt intresse!

  Klasser

  Lätt C häst                         Lätt C ponny

  Lätt B häst                         Lätt B ponny

  Lätt A häst

  Proposition finns på https://tdb.ridsport.se/meetings/70681 där du också anmäler dig till tävlingen

  Sponsorer: