• Halloweenhoppet 2023-11-03

  Halloweenhoppet 2023-11-03

  Fredagen den 3:e november arrangerar vi en klubbtävling i hoppning. Eftersom det är alldeles efter Halloween så får du naturligtvis klä ut dig. Vi kommer dela ut ett specialpris för bästa utklädnad! Tänk bara på din egen, din hästs och andras säkerhet när du väljer utklädnad.

  Banskiss:

  Ryttarmeddelande:

  Funktionärsschema:

  Startlista:

  Mer information får du i propositionen nedan;

  .

  .

  .

  .

  .

  _______________________________________________________________________________________________ • Lokal dressyr 2:a september

  Lördagen den 2:a september arrangerar Färentuna Ryttare tillsammans med Mälaröarnas Ridklubb enstjärnig dressyrtävling på Kungsberga Ridskola. För att få starta krävs att du har grönt kort och tävlingslicens. För att tävla med ridskolehäst, behöver du först kontakta ridskolan för hyra av häst eller ponny info@kungsbergaridskola.se


  Vi kommer behöva många funktionärer och du är varmt välkommen att hjälpa till. Kontakta info@farentunaryttare.se och anmäl ditt intresse!

  Klasser

  Lätt C häst                         Lätt C ponny

  Lätt B häst                         Lätt B ponny

  Lätt A häst

  Proposition finns på https://tdb.ridsport.se/meetings/70681 där du också anmäler dig till tävlingen

  Sponsorer:

  _______________________________________________________________________________

 • Påskhoppet 2023-04-07

  Äntligen dags för årets första klubbtävling i hoppning! Tävlingen är öppen för dig som är medlem i Färentuna Ryttare. Det blir blåbärshoppning för ponny samt bedömda klasser för både ponny och häst. Bansträckningen kommer att vara likadan i samtliga klasser. Framridning kommer att ske i grupper i ridhuset mellan klasserna.
  Domare: Ammi Bennetter.
  Första start klockan 10:00.

  Viktig info:

  • Första klass ut är blåbärsklassen med starttid kl. 10:00. Observera att tiderna i startlistan därefter är ungefärliga – om ett ekipage inte är felfritt så finns det möjlighet att starta om, därför är det svårt att exakt uppskatta tidsåtgång. Detta betyder att både ryttare och funktionärer måste se till att ha koll på var i tidsschemat vi befinner oss under dagen. Men, som vanligt hjälps vi åt, så ska vi kunna lösa allt på ett bra sätt.

  • Observera att flera klasser går banan samtidigt – så dubbelkolla tid för bangång.

  • Observera att de allra flesta har fler än ett funktionärsuppdrag, så läs hela listan!

  • Observera att några barn har namn som liknar varandra – så dubbelkolla både start- och funktionärslista så att ni har stenkoll på vem som gör vad :).

  • Parkering för transporter sker på parkeringen mellan utebanan och Kungsbergavägen. Övriga bilar kan parkera på stallplan/gräsområdet. Respektera avspärrningarna!

  • På klubbtävling finns inget krav på formell tävlingsklädsel, men hel och ren gäller. Påminner också om att säkerhetsväst (level 3) är obligatoriskt på hopptävlingar för ryttare till och med det år man fyller 18.

  För detaljer om tävlingen, se propositionen.

  Proposition

  Funktionärslista

  Startlistor

  Resultat