Äntligen dags för årets första klubbtävling i hoppning! Tävlingen är öppen för dig som är medlem i Färentuna Ryttare. Det blir blåbärshoppning för ponny samt bedömda klasser för både ponny och häst. Bansträckningen kommer att vara likadan i samtliga klasser. Framridning kommer att ske i grupper i ridhuset mellan klasserna.
Domare: Ammi Bennetter.
Första start klockan 10:00.

Viktig info:

• Första klass ut är blåbärsklassen med starttid kl. 10:00. Observera att tiderna i startlistan därefter är ungefärliga – om ett ekipage inte är felfritt så finns det möjlighet att starta om, därför är det svårt att exakt uppskatta tidsåtgång. Detta betyder att både ryttare och funktionärer måste se till att ha koll på var i tidsschemat vi befinner oss under dagen. Men, som vanligt hjälps vi åt, så ska vi kunna lösa allt på ett bra sätt.

• Observera att flera klasser går banan samtidigt – så dubbelkolla tid för bangång.

• Observera att de allra flesta har fler än ett funktionärsuppdrag, så läs hela listan!

• Observera att några barn har namn som liknar varandra – så dubbelkolla både start- och funktionärslista så att ni har stenkoll på vem som gör vad :).

• Parkering för transporter sker på parkeringen mellan utebanan och Kungsbergavägen. Övriga bilar kan parkera på stallplan/gräsområdet. Respektera avspärrningarna!

• På klubbtävling finns inget krav på formell tävlingsklädsel, men hel och ren gäller. Påminner också om att säkerhetsväst (level 3) är obligatoriskt på hopptävlingar för ryttare till och med det år man fyller 18.

För detaljer om tävlingen, se propositionen.

Proposition

Funktionärslista

Startlistor

Resultat

Kategorier: Tävling