Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


2-6 augusti avgörs två mästerskap i voltige VM för juniorer och EM för seniorer, i Ebreichsdorf, Österrike. De svenska deltagarna är nu klara.
 
Förbundskapten Fredrik Bergendorff har tagit ut de sex ryttare som ska rida EM i fälttävlan den 17-20 augusti i Strzegom, Polen. Fyra ryttare rider i laget och två startar individuellt.
 
Förbundskapten Henrik Ankarcrona har tagit ut de fyra ryttare som får rida kvalklassen till de internationella hoppklasserna, tillika Swedish 7-Star Spring Tour Final, under Falsterbo Horse Show 8-9 juli.
 
Den 12 juli avgörs finalen i Folksam Elitallsvenska under Falsterbo Horse Show. Fjolårsmästarna Strömsholms RSF rustar för slutstrid även i år med bredden i laget som vinnande vapen. -Vi har elitryttare som tävlat stora mästerskap i över 30 år och...
 
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår ridklubb och ridskoleverksamhet i nära samverkan med styrelse, personal och medlemmar. Vi har som mål att erbjuda våra medlemmar en verksamhet som passar för alla beroende på erfarenhet, intresse och...
 
Malung Sälens ridklubb söker en ridlärare på 75-100 procent.
 
Götene Ryttarklubb söker ridinstruktör/hästskötare.
 
Gävleborgs Ridsportförbund söker en entusiastisk kraft som vill vara med och utveckla ridsporten!
 
Christoffer Forsberg red Hippo's Sapporo till pallplats i belgiska Arvilles tvåstjärniga fälttävlan. Ekipaget var ett av endast två som red felfritt i terrängen.
 
Fredrik Persson körde in på 14:e plats i konkörningen i Riesenbeck, Tyskland. Det räckte till en 17:e plats totalt när dressyren, maraton och konkörningen räknades samman.
 
Vilken makalös blågul helg i Rotterdam! När Peder Fredricson red hem Grand Prix-segern på H&M All In var det den tredje svenska segern på lika många dagar vid de femstjärniga hopptävlingarna. - Det här var verkligen en bra svenskhelg, jättekul,...
 
Med segrar i båda finalklasserna kunde Särö Ryttarförenings lag säkert rida hem SM-guldet vid lagdressyren i Everlöv.
 
Det blev pallplats igen för Sverige i Rotterdam. Denna gång med dressyrlaget som inspirerade av hopplagets framgång på fredagen tog en andraplats i FEI Nations Cup, nationstävlingen i dressyr.
 

Svensk GP-seger i Tjeckien

(2017-06-24 16:07)
Antonia Andersson och Alexandra Eriksson har plockat flera placeringar vid de internationella hopptävlingarna i Olomouc, Tjeckien. På lördagen vann Antonia en Grand Prix-hoppning för U25-ryttare.
 
Det svenska laget med Henrik von Eckermann, Rolf-Göran Bengtsson, Douglas Lindelöw och Peder Fredricson vann FEI Nations Cup i Rotterdam, Nederländerna. 
 

 

Fär:s sponsorer!

  

HästCraft

HästCraft.se

 

BonnÖlsta 

 

 

  Puustelli Kök

 

 

Postadress:
Föreningen Färentuna Ryttare - Ridsport
c/o Svanström, Furuvägen 27
17997 Färentuna

Besöksadress:
Kungsbergavägen 19
17997 Färentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info