Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det svenska laget går ut med startnummer ett i fredagens säsongspremiär av FEI Nations Cup Jumping i Lummen, Belgien. 
 
Till helgen är det dags för internationell distansritt CEI1* i Kristinehamn, A9-ritten. På söndag går starten i arla morgonstund. Krydda detta med att klasserna också räknas som SM för young rider och SM för seniorer, över 120 respektive 160...
 
Jörgen Carlström är ny landslagsledaren för reining.
 
Bilden nedan i denna artikel visar en godkänd variant av micklemnosgrimma/anatomisk nosgrimma för häs och ponny i hoppning, dressyr och fälttävlan.
 
Det är vårpremiär utomhus för de svenska dressyrryttarna i Hagen, Tyskland. Tinne Vilhelmson Silfvén kommer att visa sin nya kür som hon gjort till Paridon Magi.
 
Lysekils Ryttarförening söker ridlärare på deltid.
 
Patrik Kittel Dressage Tour i Göteborg kommer att arrangeras på Billdals Ridklubb den 6 maj.
 
Exklusiva mästerskapet Top 10 kommer till Sverige och Sweden International Horse Show. Och till dressyrsporten. – Det här har jag önskat till min sport i många, många år, säger världsettan Isabell Werth. I Saab Top 10 Dressage tävlar världens allr...
 
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och förbättra, utveckla och föra verksamheten framåt!
 
Efter helgens sjätte omågng i SM i inverkansridning har Beata Hermelin, Flyinge RF – Ikarus van de Delthoeve tagit ledningen i kategori D. I kategori B och C är det oförändrat i topp.
 

Svensk seger i Sopot

(2017-04-23 19:24)
Niklas Lindbäck visade sin klass i Sopot, Polen och vann den tvåstjärniga klassen, CIC2*, med EM-hästen Cendrillon. I den trestjärniga klassen var Anna Freskgård tia och främsta svensk med hästen Box Qutie.
 
Formen är stark hos Henrik von Eckermann. Fyra i Grand Prix-hoppningen i Antwerpen med Cantinero ger mersmak. Segrade gjorde tungt meriterade britten Michael Whitaker med Jb´s Hot Stuff.
 
Vilken fullträff för Anita Johnsson med Dear Friend i Waregem, Belgien. Seger i küren i Grad 1 och vinnare hos alla fem domarna med dryga 76 procent!
 
Hoppningens TR-nämnd har förtydligat en regel kring unghästkval. Regeln innebär att vissa ryttare på 1,40-nivå och högre inte behöver kvala om unghästar som redan kvalat med andra ryttare.
 
Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 80% helst med SRL-utbildning (alt motsvarande).
 

 

Fär:s sponsorer!

  

HästCraft

HästCraft.se

 

BonnÖlsta 

 

 

  Puustelli Kök

 

 

Postadress:
Föreningen Färentuna Ryttare - Ridsport
c/o Svanström, Furuvägen 27
17997 Färentuna

Besöksadress:
Kungsbergavägen 19
17997 Färentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info