Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Under Stockholms Läns Ridsportförbunds Årsmöte den 23 mars 2017 omvaldes Helena Örtholm som ordförande.
 
Torsdag den 23 mars har Stockholms Läns Ridsportförbund sitt årsmöte. På fredagen, dagen efter årsmötet, är kansliet stängt.  Välkomna åter måndag den 27 mars.
 
Nu ingår även deltagare i prova-på ridning och deltagare i integrationsprojekt i vår gemensamma olycksfallsförsäkring hos Folksam - utan att de är medlemmar i föreningen.
 

Nya överdomare i dressyr

(2017-03-20 14:08)
I helgen arrangerade Stockholms Läns Ridsportförbund överdomarutbildning i dressyr, resultatet blev sju nya överdomare till distriktet.
 
Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna har samlat material och tips, med hjälp av Statens medieråd, för att...
 
Vi hälsar Team Aspvik Ridklubb varmt välkomna som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktstillhörighet Stockholms Läns Ridsportförbund.
 
Onsdagen den 15 mars 2017 var det dags för Stockholms Läns Ridsportförbunds Ungdomssektion att hålla sitt årsmöte. 
 
Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in till Årsmöte den 23 mars 2017. Årsmötet hålls i Allaktivitetshuset i Sundbyberg, Sturegatan 10 och börjar med förtäring och mingel kl 18.00. 
 
Alla behöver en morot. På landets ridskolor heter moroten för barn - Barnmärke!  Idén till märket bygger på att barnen för varje märke ska visa upp sina kunskaper praktiskt. Nivån anpassas efter ålder och förutsättningar. På så sätt får barnen...
 

Tre år i rad!

(2017-03-02 13:45)
De senaste tre åren har priset "Årets Ridlärare" från Svenska Ridsportförbundet gått till en ridlärare vid en ridskola i Stockholms län. Det är fantastiskt att Stockholms län har de bästa ridlärarna i landet!
 
Ridborgarmärket 2017 är igång. 
 

Final Vi i Stallet

(2017-02-27 10:22)
Söndagen den 14 maj arrangeras finalen som i år går hos Farsta Ryttarvänner. Skynda att anmäla lag från er klubb! 
 
Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in Lätt A- Medelsvår C domare i dressyr till fortbildning söndagen den 26 mars hos Ågesta Ridskola.
 
Träff 2 genomfördes den 19 februari på Evidensia Hästsjukhuset Stav.
 
En kurs för dig som vill lära dig mer om hur du möter och hanterar vuxna i stallet.
 

 

Fär:s sponsorer!

  

HästCraft

HästCraft.se

 

BonnÖlsta 

 

 

  Puustelli Kök

 

 

Postadress:
Föreningen Färentuna Ryttare - Ridsport
c/o Svanström, Furuvägen 27
17997 Färentuna

Besöksadress:
Kungsbergavägen 19
17997 Färentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info